Juhls Bolighus A/S

juhls-bolighus-logoEksklusive møbler kræver eksklusiv webshop

Juhls Bolighus var en af vores første kunder. Jørn Juhl, indehaver, havde brug for en partner der kunne hjælpe med at få hans hjemmeside og webshop “op på næste niveau”. Webshoppen var lavet i Magento, men det var en ældre udgave der ville kræve en stor opdatering. Samtidig ønskede Jørn i højere grad en moderne og eksklusiv hjemmeside og “sekundært” en webshop. Den gamle Magentoshop var meget fokuseret på webshop delen.

Vi fik evalueret situation og behov og valgte at anbefale et skifte til en WordPress/Woocommerce løsning. Det ville give mulighed for eksklusiv hjemmeside – altså en lækker præsentation af møbler og nyheder – og med en Woocommerce webshop koblet på. Og så gør det jo ikke noget at WordPress er nem at anvende for medarbejderne bagefter.

Esucces har hjulpet med rådgivning, planlægning, opsætning af ny woocommerce webshop, konvertering af indhold og installation af opdateringer til WordPress og Woocommerce. Medarbejderne hos Juhls Bolighus varetager selv opdatering af nyheder og produkter i webshoppen.

Besøg Juhls Boligshus’ Woocommerce webshop

Flot og indbydende forside hos Juhls Bolighus
Juhls Bolighus har faste laver priser på udvalgte danske møbelklassikere. Dem er der stor fokus på på hjemmesiden og webshoppen.
Webshoppen er overskuelig og brugervenlig.