esucces

Vi arbejder for, at du får succes med din webshop

Få lidt mere info om esucces

Kære besøgende!

Jeg hedder Jan Jørgensen. Efter mange års fastansættelse i marketing og e-commerce afdelinger hos bl.a. Danfoss, Cimber Sterling og Sydbank, har jeg etableret esucces.

Primært for at kunne arbejde med det jeg elsker allermest – webshop, netbutik, internetbutik – kært barn har mange navne.

Det er enormt motiverende at se resultater, der giver webshop ejere en højere indtjening. Eller flere leads. Eller mange modtagere af virksomhedens nyhedsbrev. Eller nedbringe dine omkostninger… Listen er lang.

Vores grundtanke:

Hjælpe danske webshop ejere med at få det fulde udbytte af deres webshop investering ved at tilbyde professionel hjælp til administration, optimering, udvikling og markedsføring af webshoppen.
Jan Jørgensen, indehaver af esucces

Jan Jørgensen

Derfor skal du vælge os til dine webshop opgaver

Du skal vælge esucces, hvis du har brug for en partner, der kan hjælpe dig med holde overblikket og give dig flere salg . Jeg kan løse de fleste af dine opgaver, og vil sammen med dig og din webshop-leverandør kunne skabe resultater, der løfter indtjeningen i din webshop.

Mine freelance ansatte og jeg er skarpe til at se muligheder og faldgruber. Jeg har selv arbejdet aktivt med de fleste online marketingdiscipliner som fx søgemaskineoptimering, webanalyse, landing page-optimering, e-mail marketing osv. Jeg har været projektleder i mange år og kan styre små som store webshop opgaver sikkert i hus. Jeg er med andre ord et sikkert kort, hvis du vil have en partner, der kan tage hånd om hele din webshop.

Se her hvilke webshop opgaver vi løser

Vi vil gerne optimere din webshop hvis…

Hos esucces ønsker vi at arbejde med små og mellemstore webshops, som har ambitioner om at udnytte potentialet for webshoppen bedst muligt. Og det med at arbejde mener vi helt bogstaveligt: Vi afleverer ikke flotte og lange rapporter der fortæller hvad du skal gøre, men smøger ærmerne op, og får lavet de ting, som vi bliver enige om. Så er du som webshop ejer sikker på et godt resultat, og at tingene bliver gjort rigtigt og i den mest optimale rækkefølge.

Læs her hvordan jeg arbejder med webshop optimering

Hvorfor vælge esucces til din webshop?

  • Ingen udgifter til software eller computere
  • Mange års erfaring og solide kompetencer
  • Betal kun når der er brug for det
  • Ingen faste lønudgifter til dyre medarbejdere og personale administrative processer
  • Ekspertbistand på alle webshop-relaterede opgaver
  • Frigør tid og energi til at fokusere på det I er bedst til

Hvad kan vi gøre for din webshop?

Har du lyst til en uforpligtende dialog omkring din webshop? Udfyld denne kontaktformular, så skal vi nok kontakte dig.

[ninja_forms_display_form id=3]

Vil du have inspiration til din webshop?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være på forkant med udviklingen indenfor webshop management, webshop optimering og hvad der ellers rører sig i den digitale verden.

Tilmeld dig nu

Nogen gange må vi sige nej tak

Vi har naturligvis også vores begrænsninger. Skal du “blot” have superoptimeret din Google Adwords konto, så findes der andre partnere der er et bedre bud end os. Men vi kan nemt se om dit nuværende setup eller din Adwords partner har fat i den rigtige strategi og bringer dig det udbytte du kan forvente.

Hvis vi møder en opgave, som vi ikke føler os sikre på, eller ikke har indsigten til at kunne løse, vil vi ikke tøve et sekund med at henvise til andre virksomheder eller konsulenter der kan løse opgaven tilfredsstillende.

Mere information:
Vis Jan Jørgensens LinkedIn-profilVis Jan Jørgensens profil