Hos esucces får du hjælp til din webshop

esucces tilbyder de fleste former for hjælp til dine webshop-opgaver. Vi kan hyres på projektbasis eller på en fast aftale.
Herunder ses nogle af de mest almindelige opgaver, vi udfører for webshops.

ikon-sociale-medier2-fritlagt-160px

Webshop management – Administration og drift af din webshop

Få hjælp til at drive din webshop. Har du behov for mere arbejdskraft eller har du ikke  kompetencerne i din organisation, hjælper esucces med at administrere og optimere din webshop. Så udnytter du potentialet i din webshop fuldt ud.

Webshop management – ekstra ressourcer til din webshop Outsource din webshop Lej en webshop manager

ikon-konvertering-optimering-fritlagt-160px

Webshop optimering – skab mersalg i din webshop

Der er så utroligt mange ting, man kan skrue på i sin webshop for at få flere købere. esucces hjælper med at finde ud af hvilke ting, der med fordel skal optimeres for at få flere køb og bedre indtjening i din webshop.

Få hjælp til webshop optimering  Optimering af din webshop landingpage 

ikon-webshop-optimering-rund-160px

Hvis du vil starte en webshop

Det er fristende at åbne en webshop, men mange gør det i blinde. Hav en klar strategi for din webshop og tag nogle klare beslutninger. Læs et par gode råd og giv os en chance for at være med på sidelinjen når du vil starte en webshop.

Hvis du gerne vil starte en webshop

ikon-webshop-checkout-flow-fritlagt-160px

Webshop review – Få at vide hvor du skal prioritere din indsats

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal lægge din indsats, hjælper vi gerne med at finde ud af, hvor du får allermest for pengene. Selv når man har arbejdet med e-handel i mange år, kan der være simple ting, man har overset.

Få lavet et review af din webshop 

ikon-online-markedsfoering-fritlagt-160px

Online markedsføring af din webshop – Brug de rette kanaler

For hovedparten af webshops står slaget om kunderne på nettet. Derfor er det vigtigt at være synlig i søgninger, sociale medier osv. Online markedsføring er ekstremt effektivt hvis den udføres rigtigt!

Effektiv online markedsføring med hjælp fra esucces  Hvis du ikke er med på content marketing-bølgen, så skal du med nu!  Nyhedsbrevet – måske den mest effektive kanal for en webshop  Søgemaskineoptimering til din webshop  Google adwords til din webshop 

ikon-sociale-medier-fritlagt-160px

Webshop og de sociale medier – Afklar hvor du skal være og hvordan

Det er ikke alle webshop, der egner sig til at være tilstede på de sociale medier. Men langt de fleste gør. esucces hjælper med at give dig et godt indblik i denne verden, og giver et bud på fordele og ulemper for din webshop.

Det skal du overveje, hvis du skal have din webshop på de sociale medier  Din webshop på Facebook  Derfor skal du have en profil på Google+  Hvorfor er din webshop ikke synlig på LinkedIn?  Gør brug af Twitter i din markedsføring 

ikon-webstatistik-fritlagt-160px

Google Analytics – Essentiel viden om de besøgende

Hvis du ikke har Google Analytics eller et tilsvarende stykke software til at analysere din webtrafik, så går du glip af vigtig viden. Hvis du allerede har det installeret, er det så sat ordentligt op og får du de rapporter, du har brug for?

Sådan får du mest af ud Google Analytics til din webshop 

Vil du have inspiration til din webshop?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være på forkant med udviklingen indenfor webshop management, webshop optimering og hvad der ellers rører sig i den digitale verden.

Tilmeld dig nu