Tilknyt ekstra ressourcer til din webshop

Lej en webshop manager eller outsource driften af din webshop til os

Webshop management – ekstra ressourcer til din webshop

Har du overvejet at outsource webshoppen eller har du brug for flere hænder? Koncentrer dig om at få de rigtige varer på hylderne, så sørger esucces for at drive, optimere og markedsføre din webshop. Enten selvstændigt eller sammen med dine ansatte. Så er du sikker på fuld udnyttelse af potentialet og et større salg!

Hvordan performer din webshop?

Får du de ordrer ind som du bør? Bruger du dine online-marketingkroner korrekt? Er din webshop optimeret ordentligt? Får du sendt nyhedsbreve ud?

Hvis du har en fysisk butik, hvor kunderne kræver din opmærksomhed, eller du måske ikke har den fornødne viden om optimering af din webshop, så kan det være svært at komme videre. Heldigvis kan du løse det rimelig nemt.

ikon-sociale-medier2-fritlagt-160px

At drive en webshop kræver en stor indsats

Der er ofte en fejlagtig holdning at tro, at det er billigt og nemt at oprette og drive en webshop. Hvis man virkelig vil gøre en forskel, kræver det faktisk en stor indsats. De dygtige webshops bruger ligeså mange penge på vedligehold, og ikke mindst online markedsføring, som en fysisk butik gør.

Lad esucces administrere din webshop

Vi er gode til at håndtere webshops. Vi er gode til at vurdere potentialet og sætte ind, hvor det giver mest valuta for pengene. Vi kender de små fif, der ofte har en stor betydning. Men ikke mindst får vi tingene til at ske.

Vi tilbyder følgende former for webshop management:

Tag en dialog med os om webshop management

Få en uforpligtende snak med os hvis du kan se en fordel i at outsource dele af eller hele driften af din webshop. Det koster ikke noget, og du er altid velkommen!

  • Ring til Jan Jørgensen på telefon 4243 1999
  • Send os en e-mail på kontakt@esucces.dk
  • Brug kontaktformularen. Du hører fra os indenfor 24 timer eller på førstkommende hverdag.
[ninja_forms_display_form id=3]

Vil du have inspiration til din webshop?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være på forkant med udviklingen indenfor webshop management, webshop optimering og hvad der ellers rører sig i den digitale verden.

Tilmeld dig nu

Brug for andre webshop ydelser?

Har du ikke mulighed for at outsource hele driften af webshoppen, kommer vi gerne og hjælper med at lave webshop optimering, webshop reviews, Google Analytics, online markedsføring eller udvælgelse af sociale medier for din webshop.