Online markedsføring af din webshop

I dag er det mere nødvendigt end nogensinde at gøre din webshop synlig på internettet.
Vi hjælper med at udvælge og optimere kanalerne sammen med dig

Online markedsføring af din webshop

I dag er det mere nødvendigt end nogensinde at gøre din webshop synlig på internettet med online markedsføring.

Kunder søger oplysninger om producenter og leverandører online. De køber og sælger produkter, ydelser og information online. Derfor er det vigtigt, at din webshop er synlig online – i de rette kanaler på rette tidspunkt.

Onlinemarkedsføring har den store fordel, at den er målbar, og du kan følge resultaterne hver dag. Det betyder, at du lynhurtigt kan se, hvad der virker og ikke virker ved din markedsføring.

Er online markedsføring ikke en del af din markedsføringsplan, er det en god idé at læse om mulighederne.

Online markedsføring giver mange nye muligheder

Vigtigheden i at blive set på Internettet er i dag mere nødvendigt end nogensinde før, og det er svært at følge tidens markedsførings-trends.

Hos esucces er vi online og hele tiden up-to-date med online markedsføring for specielt webshops.

Det betyder, for dig som kunde hos esucces, at din webshop får professionel sparring omkring det at vælge en løsning, som gør din online markedsføring effektiv.

ikon-online-markedsfoering-fritlagt-160px

Har du optimeret din webshop til søgemaskinerne?

Du har sikkert styr på det mest basale arbejde med at blive synlige på søgemaskinerne, men arbejder du struktureret med SEO? Får du de rigtige kunder ind på webshoppen?

Der er nogle helt grundlæggende ting, man bare skal have gjort på sin webshop. Optimering til søgemaskiner er en. Det er ofte hårdt, og nogle gange trivielt arbejde, men I sidste ende er det noget af det vigtigste, du kan gøre ved din webshop. Jo bedre siderne er optimeret – og vel og mærke optimeret til de rigtige søgeord – jo flere besøgende kommer der forbi. Google og de andre søgemaskiner vurderer webshops og websites efter en lang række kriterier.

Hvem sagde at nyhedsbrevet var dødt?

Mail-marketing er en prisbillig måde at markedsføre sig på. De fleste programmer til at sende nyhedsmails er tilmed gratis eller meget billige. Til forskel fra markedsføring i søgemaskiner eller på sociale medier, så har du fuldstændigt styr på målgruppen, og kan selv bestemme hvilket indhold der sendes til den potentielle kunde. Og måske mest vigtigt: De læsere der er på din liste, er interesserede i at høre fra dig.

Google Adwords til din webshop

Google Adwords er en super vigtigt brik i online markedsføring. Hvis du ikke allerede kan findes på side 1 på Google med søgninger på dine produkter, går du glip af salg i din webshop.

Tag en dialog med os om webshop markedsføring

Få en uforpligtende snak med os om online-markedsføring til din webshop. Det koster ikke noget, og du er altid velkommen!

  • Ring til Jan Jørgensen på telefon 4243 1999
  • Send os en e-mail på kontakt@esucces.dk
  • Brug kontaktformularen. Du hører fra os indenfor 24 timer eller på førstkommende hverdag.
[ninja_forms_display_form id=3]

Vil du have inspiration til din webshop?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være på forkant med udviklingen indenfor webshop management, webshop optimering og hvad der ellers rører sig i den digitale verden.

Tilmeld dig nu

Brug for andre webshop ydelser?

Hos esucces tilbyder vi en række ydelser som styrker din webshop. Vi kan fx hjælpe med ekstra arbejdskraft, lave webshop optimering eller hjælpe med at sætte Google Analytics op. Du kan se alle vores forskellige ydelser her.