Få hjælp til webshop optimering

At optimere en webshop handler både om mavefornemmelse, erfaring og fakta.
Vi hjælper med at skrue på de rigtige knapper, og måler på resultatet!

Webshop optimering

Der er utrolig mange ting, man kan skrue på i sin webshop for at få flere køb. Der er masser af muligheder for at lave optimering der skaber flere salg eller mersalg – lige fra første klik ind på din webshop og til den besøgende har lagt en ordre.

Webshop optimering er lønsomt

Webshop optimering er et arbejde, der er meget lønsomt og som du kan høste resultaterne af lang tid fremover.

En webshop er ikke bare noget man åbner, for derefter at overlade den til sig selv. Udvikling af en god webshop er en proces – ikke et resultat man når frem til. Der kan altid justeres, så du kan få flere salg, mersalg eller bedre synlighed. Når det bliver til en rutine, kan du høste resultaterne i lang tid fremover.

ikon-konvertering-optimering-fritlagt-160px

Små ting der virker – men det skal testes

Nogen gange kan det være så simpelt at få lavet nogle bedre billeder af produkterne. Det kan også være checkout-processen, der skal gøres nemmere. Eller tydeliggørelse af fragtpriser. Med simple værktøjer kan du lave nogle test og hurtigt finde ud af hvilken “version” der virker.

Resultaterne taler for sig selv

Et af de førende tools til at udføre og måle på optimering er Visual Website Optimizer. På deres “showcase” side kan man se en række eksempler på gode resultater, der er opnået med en effektiv splittest. Et godt eksempel er slideshop.com som ved at tilføje en venstre menu øgede “læg i kurv” raten med 34%.

Få hjælp til webshop optimering

Den eneste måde at blive sikker på at en optimering rent faktisk virker, er ved at teste den i den virkelige verden på  en reel målgruppe.

At optimere handler både om mavefornemmelse, erfaring og fakta. Der skal planlægges og måles nøje for at få det fornødne resultat.

esucces hjælper med at få optimeret din webshop. Din webshop kigges grundigt efter i hele processen fra klik til køb. Det kan være, der er åbenlyse fejl og mangler, der skal rettes, eller måske man skal koble et værktøj på for at finpudse webshoppen.

Tag en dialog med os om webshop optimering

Få en uforpligtende snak med os hvis du gerne vil have hjælp til at optimere din webshop. Det koster ikke noget, og du er altid velkommen!

  • Ring til Jan Jørgensen på telefon 4243 1999
  • Send os en e-mail på kontakt@esucces.dk
  • Brug kontaktformularen. Du hører fra os indenfor 24 timer eller på førstkommende hverdag.
[ninja_forms_display_form id=3]

Vil du have inspiration til din webshop?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være på forkant med udviklingen indenfor webshop management, webshop optimering og hvad der ellers rører sig i den digitale verden.

Tilmeld dig nu

Brug for andre webshop ydelser?

Vi kommer gerne og hjælper med at lave webshop reviews, Google Analytics, online markedsføring eller udvælgelse af sociale medier for din webshop. Du kan også leje en webshop manager eller outsource din webshop.