skip to Main Content
Google+ Vokser

Google+ vokser støt

[vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Google+ vokser støt – nu verdens 2. største sociale netværk

De nyeste tal omkring anvendelsen af sociale netværk, viser at Google+ og Twitter har fart på når det gælder antal nye brugere.

Google+ har med 26% ca. halvt så mange aktive brugere som Facebook. Youtube, som jo også ejes af Google, kommer ind som nr. 3 med 25%. Facebook er stadig suveræn i toppen. Over halvdelen af alle aktivere brugere af internettet har været logget ind på Facebook mindst 1 gang i måneden i Q1 2013.

Top sociale netværk, listet efter antal aktive brugere (verdensplan):

[progress_bar percentage=”51″ name=”Facebook” value=”52%” type=”” colour=”#00adef”] [progress_bar percentage=”26″ name=”Google+” value=”26%” type=”progress-striped” colour=”#00adef”] [progress_bar percentage=”25″ name=”YouTube” value=”25%” type=”” colour=”#00adef”] [progress_bar percentage=”8″ name=”LinkedIn” value=”8%” type=”” colour=”#00adef”]

Det er world-wide tal, så de er kun nogenlunde retvisende for Danmark. Jeg er overbevist om, at LinkedIn får en større og større skare af brugere der bruger det aktivt.

Hvis du ikke allerede er på Google+, Facebook, Twitter eller LinkedIn, så overvej om du kan gøre brug af disse kanaler i din markedsføring. Vi kan hjælpe dig med at vælge den/de rigtige kanaler.

[/vc_column_text]

Jan Jørgensen

Jan Jørgensen - efter mange års fastansættelse i marketing og e-commerce afdelinger hos Danfoss, Cimber Sterling og Sydbank, har jeg etableret firmaet esucces.

Min mission: Hjælpe danske webshop ejere med at få det fulde udbytte af deres webshop investering ved at tilbyde professionel hjælp til drift, optimering, udvikling og markedsføring af webshoppen

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top