skip to Main Content
SwipBox Demo Video

SwipBox er landet i Bilka & Føtex

[vc_column_text title=”SwipBox” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Der er kommet en ny måde at sende og modtage pakker på. Med Swipbox kan man hente sine pakke når man alligevel er ude at handle. Foreløbig er 100 swipboxe stillet op i udvalgt Bilka og Føtex butikker.

Konceptet virker lovende, se nemt ud og er et kærkomment alternativ til de forsendelsesmetoder webshop ejere kan gøre brug af. Succes’en afhænger i meget høj grad af om nogle af de store webshops i Danmark tager konceptet ind, men mon ikke vi snart ser nogle aktører? Det tror jeg.

Fra SwipBox hjemmesiden ses følgende information:

[pullquote]

Hvad er en SwipBox

SwipBox-systemet består fysisk af et stort antal selvbetjeningsautomater, placeret i strategisk beliggende supermarkeder over hele landet. Hver automat indeholder et antal bokse med elektronisk styrede låger. Antallet af bokse per station og antallet af stationer inden for et givet område, tilpasses antallet af netkunder og pakker inden for området og kan løbende udvides, efterhånden som behovet stiger.

[/pullquote] [pullquote]

En Swipbox har 3 forskellige box størrelser:

    • Small: bredde: 40cm, højde 10cm, dybde 60cm.
    • Medium: bredde: 40cm, højde 20cm, dybde 60cm.
    • Large: bredde: 40cm, højde 40cm, dybde 60cm.
[/pullquote]

Skriv gerne en kommentar hvis du har yderligere input eller anden information.

Besøg SwipBox website

[/vc_column_text]

Jan Jørgensen

Jan Jørgensen - efter mange års fastansættelse i marketing og e-commerce afdelinger hos Danfoss, Cimber Sterling og Sydbank, har jeg etableret firmaet esucces.

Min mission: Hjælpe danske webshop ejere med at få det fulde udbytte af deres webshop investering ved at tilbyde professionel hjælp til drift, optimering, udvikling og markedsføring af webshoppen

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top